söndag 20 mars 2011

Varför fick du inga barn???

… frågade min älskade väns älskade dotter mig en dag för några veckor sedan, när vi satt hemma i deras kök och fikade och hon satt i mitt knä… dottern alltså! Flickan är snart sju år och allt med kärlek, pojkvänner, barn etc. är högst intressant… till svar tittade jag på henne och frågade lite förskräckt ”tycker du det är kört??”, iofs väl  medveten om att hon inte vet någonting om den allt högre åldern bland förstföderskor i Sverige, men man får ju sig ändå en liten tankeställare!

Förklarade för henne att jag ju hade tänkt försöka skaffa barn inom snar framtid men att den planen inte hade hunnit sättas i verket innan jag blev singel igen. Och passade samtidigt på att fråga om hon hade någon bra plan för hur jag skulle kunna träffa någon ny att skaffa barn med… det är bra med barn, de tänker ofta utanför ramarna, outside the box, som det så populärt heter idag… tänkte jag kunde få lite okonventionella tips och trix, så jag liksom skulle ligga steget före alla andra i denhär djungeln som man befinner sig i. och visst fick jag tips, en handfast plan till och med, dresscode och allt!!!

”om du tar på dig din prinsessklänning… och smink… och så går du på gatan… (är det verkligen lagligt??? Får kolla upp det innan jag sätter planen i verket känner jag, vill ju inte hamna i trubbel med polisen!!! nog för att det finns söta poliser... men ändå!!!) sen går du till en blomsteraffär och köper blommor… rosa rosor… till ditt hem. Och då kommer det en kille, som också ska köpa blommor till sitt hem och så ger du honom de blommorna du köpt och så blir han kär i dig!... så du får köpa två buketter så du har en till dig själv också!”

Barn tänker då på allt! Så om du ser en tjej i prinsessklänning och smink, med en bukett rosa rosor i vardera hand jagandes efter en kille på stan så kan det vara jag! I så fall får ni gärna komma fram och hälsa!

14 kommentarer:

  1. Men herre gud så sött!
    Jag ska hålla kiken efter en söt tjej i prinsessklänning utanför blomsteraffären!
    GO GIRL!
    Ps. Vill du ha sällskap?? ;)
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Låter som en jävligt bra plan!
    Kan ju inte skada att försöka med den iallafall! :)

    SvaraRadera
  3. A-K - haha ja visst är det! Kunde ju nästan inte hålla mig för skratt! men hon va verkligen allvarlig... härliga ungar! Självklart vill jag ha sällskap... är ju mycket enklare att göra bort sig i team! =D kram på dig!

    Ting - haha, ja men man ska kanske inte testa i sin egen lilla hemstad... får nog åka iväg någonstans :-) kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Då ses vi! ;)....ska bara hitta en prinsessklänning.
    //Ann-Kristin

    SvaraRadera
  5. Hahaha...vad bra. Då vet jag :)
    Gud så gulligt. Så lätt allting är då man är barn.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Helt underbart!
    Ska se om jag kan hitta en manlig polis i prinsessklänning med blommor så kommer det att lösa sig....

    Magnus

    SvaraRadera
  7. Ann-Kristin - det syr du väl ihop lite snabbt och enkelt?! =D Kram!

    Camilla - ja visst är det fantastiskt! Tänk om man hade haft kvar deras klarsynthet!!! =) Kram!

    Magnus - ja visst är det sött!!! Kolla du, men jag vill inte gärna ha en polis som själv gillar att klä sig i prinsessklänning... tror inte han kommer att gilla mig på rätt vis liksom... vet inte, men jag tror... kram på dig! =)

    SvaraRadera
  8. En strålande ide, Stickan. Barn är underbart härliga.
    kramen

    SvaraRadera
  9. Kommer bli superbra Nina, men det var bra att du inte gjorde slag i saken igår på promenaden. Du måste vänta tills det är + grader, du kan inte ha underställ ihop med prinsessklänning...
    Puss!

    SvaraRadera
  10. Jag ska hålla koll efter dig! =)
    Gud vilken söt unge....!

    SvaraRadera
  11. Petra - ja visst verkar den klockren!!! dresscode är ju viktigt liksom! kram kram!

    Malin - vad hade jag gjort utan din underbara dotter?!!! eller dig!? Du har så rätt min vän, underställ och prinsessklänning är ingen bra combo... en bra vår och sommarplan helt enkelt! Puss! och tack för att du finns!!

    Stort och smått - gör det, jag kommer kanske kuta utanför ditt växthus någon dag till och med... då är det ju bra om du inte har för mycket lummighet framför! =D Ja, hon är sötast i stan min älskade skrutt! kram kram

    Ann-Kristin - toppen! Men som Malin säger, vi ska kanske vänta tills det är lite varmare... eller så får vi köra med mamelucker! :-) kram kram

    SvaraRadera
  12. Jennie - ja visst är det sött! Och sådana gör du! Eller levererar iallafall! kram vännen!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!