torsdag 3 november 2011

husmanskost och familjemys

en vanlig onsdag! Jag stack hem till mina föräldrar direkt efter jobbet idag, farmor och farfar är hos dem så jag tänkte passa på att äta middag med dem och umgås lite... mina föräldrar bor ute på landet, bortanför ingenstans, fyra granar åt vänster, typ... men när man åker hem känns det ju aldrig lika långt som om man skulle åka samma väg och målet inte var hemma liksom!

galet mysigt att mötas av farmor i köket som står och fixar rotmos, fläskkorven står och kokar och farfar sitter framför tvn och kaminen... och så galet gott dessutom... riktig husmanskost kan ju lätt vara det allra godaste som finns! När farmor lagat blir det lite extra guldkant på det hela!

innan jag åkte därifrån gosade jag såklart lite med mammas o pappas hund, Dolly också... en liten vovve som ibland inte verkar förstå att hon inte alls är sådär superjätteliten! Men gosig som få... riktigt kelsjuk liten tjej som  helst ska sitta i knät.


resten av kvällen har jag spenderat med att mixa ihop musiken till vårt NewYork-maraton på spinningcykel som vi ska ha på söndag... ska bli riktigt roligt! Det blir inte mer än såhär idag... nu ska det sovas... som flickan sa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!