tisdag 21 februari 2012

Jag älskar min Storsockiplast!

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag sådär gör lite tid emellan hemkomst och det att jag skulle åka hemifrån igen, så som man har ibland... däremellan skulle jag slänga in tvätt och fixa lite också... då knackar det på dörren och helt plötsligt hade jag inte så bråttom längre, för utanför står min allra finaste Storsockiplast, min Fia, en av mina allra bästa vänner med en present till mig!!! Bara för att jag ska åka iväg!

En påse med en kram och lite färdkost som hon kallade det... godis, choklad, cola-light och två tidningar... hur sött som helst, på alla möjliga sätt och vis... och framför allt så himla omtänksamt! Fia är dunderduktig på sånt där, hittar på fina presenter allt som oftast, och det är alltid sådär genomtänkt och passande! Hon är galet omtänksam också... alla borde ha en Storsockiplast som min... fast ni får skaffa er en egen... OM du nu inte redan känner att du har ett visst anspråk på min då förståss!



Jag älskar dig mitt hjärta! Tusen (1000) tack!!! Jag lovar att göra som du skrev på det fina kortet... släppa alla hämningar och måsten (förutom när det kommer till hjälmen då förståss!) och ja, ska försöka att inte äta upp godiset innan vi åker... men man behöver energi till att packa också... så det kan jag inte lova att jag klarar av...

puss på dig mitt hjärta!!!
Ja äkka daj! 
♥♥♥

12 kommentarer:

  1. Fia Storsockiplast! Vilken underbar vän, och vilket underbart namn du gett henne. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja hon är min Storsockiplast, jag är hennes Lillstrumpa! =) Vänskap när den är som allra bäst!

      Radera
  2. Så superduper gulligt gjort av Fia!
    Underbart att du har en sådan vän.
    Glöm nu inte följa instruktionerna på kortet så skall du se att resan blir oförglömlig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det fint!!! Jag blir helt varm i själen! Och det bästa av allt är att jag har många sådana vänner, som tur är kommer inte alla med godis till mig! =) Ska jag göra!
      kram!

      Radera
  3. Hon är underbar!! Finns ingen som är så omtänksam och kommer på såna här braiga grejer :)
    Men jag gör anspråk! Hon är faktiskt min bästaste Fia med! Hihi
    Men vi kan dela va? Kärlek blir ju bara större ju mer man delar den <3
    Jag älskar er båda!
    Puss och kram
    Ps ha det nu underbart i helgen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart ni delar!!
      Kärlek har jag till er båda i massor...
      Det är lätt att vara omtänksam när man omger sig av så braiga vänner som jag har... Puss

      Radera
    2. Lena, med dig och Fia kan jag dela nästan vad som helst! Det är ju också vänskap! För ja, delad glädje är dubbel glädje, måste vara samma med kärlek!

      jag älskar er båda två också!
      puss o kram!!!

      Radera
  4. Det var så lite...
    Tusen tack för dina fina ord, du är bäst,
    glöm nu inte det!
    Puss min vän

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch, den här gamla trasan! Men nä, det var inte alls så lite, det var jättefint!
      haha, fast jag ska kanske inte tro att jag är bäst på snowboard än eller? kan ju få galna effekter tänker jag, om jag helt plötsligt får hybris snowboardwise och kör off-pist, typ! Men i barnbacken, DÄR är jag bäst! =) älskar dig!
      puss!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!