måndag 19 mars 2012

The jury has reached its verdict...

It's a keeper!

Tydligen! iallafall om jag ska gå på vad ni säger... och det tycker jag nog att jag ska! OM det nu inte trillar ner en ännu bättre klänning i knät på mig... eller jag får tokinspiration och syr något... man kan aldrig så noga veta med mig när det gäller sånt här...

En sak jag vet iallafall är att ni är för söta och snälla och helt fantastiska med era fina kommentarer! Får mig att känna mig som "a million bucks"! TUSEN TACK!!!



provade med ett skärp i svart, blir inte så bra... det svarta på sidorna går runt ryggen också, så det ser inte så konstigt ut irl. och det svarta "armbandet" får dock inte vara med på bröllopet... det ryker om en dryg vecka! får täcka otrivsamt blek underarm med breda armband i guld istället, tänkte jag...

Så ja, nu är det dags för stora accessoar-jakten istället! Trivsamt och roligt! funderade ett tag på såna där tunna, stela armband, som man hade ett 30-tal på armen... men tror inte de känns diskreta nog... ljudmässigt alltså... sitta där som en marackas i kyrkan... nä, det får bli ett brett, eller två... så man inte skramlar!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!