söndag 22 april 2012

jösses va bra det blev!

I fredags fick jag ett superfint träningslinne av min allra bästa Storsockiplast. Galet snyggt och galet grönt, hon har ett likadant och jag har gått och suktat efter det i flera veckor nu... blev så himla glad!!!

Det var bara ett litet hinder... som jag byggt själv... jag har alltid en handduk med mig på passen, eftersom man blir galet svettig och det kan vara käckt att ha en handduk i beredskap, typ. Den handduken matchar ALLTID min klädsel... ALLTID... har jag rosa linne så har jag rosa handduk, har jag turkost linne så har jag turkos handduk, svart linne, svart handduk osv... men jag har ingen galet grön handduk... så jag kunde inte använda mitt supersnygga linne igår...

Idag är ordningen återställd... åkte raka vägen till IKEA efter att jag lämnat Stenhålt... det var inte bara jag som hade kommit på den brillianta idéen en regnig söndag eftermiddag kan jag meddela... men ändå... jag traskade bort till handdukarna... modell gästhandduk eller mindre är en bra, lagom liten storlek... och ta mig hoppsan, där bland några gula, vita och turkos låg den där galet gröna jag hade förnimmat mig ha sett tidigare...


och kolla va perfekt det blev! Egentligen skiljer det en smula i nyans... men det kan jag leva med, jag behöver ju inte vara Pantone-Hitler när jag inte jobbar!


Tusen tack Fia!

2 kommentarer:

  1. Wow, sicken tur...
    Visste faktiskt inte att du var en sånt strikt färgmatchfreak...men nu vet jag!
    Du är värd varenda tråd i det linnet...eller heter det inte så kanske...?
    Puss i alla fall

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack mitt hjärta! Och du, det var två handdukar i den lilla bunten, så jag har en till dig med!

      Men hallå? Hur har det kunnat undgå dig?! Gör jag det så naturligt??!! =) hahaha... kan ju knappast vara möjligt!

      Det heter så, tror jag! =)
      puss o kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!