onsdag 18 april 2012

Sportlife Partilles Önskelåtpass April 2012

Jag kör ju cykel-activio45 på Sportlife Partille på måndagar... det har du kanske inte missat!? En deltagare till mig kom en dag för några veckor sedan... kanske till och med är månader sedan nu med en idé... tror han hade varit på någon annan instruktörs pass där man gjort ungefär såhär:

Alla deltagare fick lämna önskelåtar och utifrån dem skulle instruktören sätta ihop ett pass... Sagt och gjort... med lite fördröjning i mitt fall så tog jag med mig en anteckningsbok en dag till passet, la längst fram och bad deltagarna skriva ner ett par önskelåtar var... en salig blandning blev det, allt från ABBA till Rammstein, via Avicii och Queen... Självklart var även Euphoria en av önskelåtarna... jag var glad så länge jag slapp Björn Ranelid...

I söndags, eftersom jag tydligen hade lovat att passet skulle köras i måndags var det dags att plocka ihop ett 45min pass som skulle funka... det är inte helt enkelt med musik man inte valt själv kan jag meddela! Inte att få ihop en fungerande profil, ett flöde och att allt skall kännas genomtänkt och inte bara som 15 låtar lite random utvalda sådär "hej och hå!"... jag är instruktören som HATAR "blandbandspass" tänker inte utsätta mina deltagare för det!

På riktigt hade jag en smula ångest över detta... men löste det genom att ändå låta mig få lov att välja första låten, återhämtningarna och stretchlåten... så det blev en säck att knyta ihop...

Partille Önskelåtspass 45min 16/4 2012
1.   Danger Zone - Soundtrack från TopGun    3:30
2.   Euphoria - Loreen                                     2:00
3.   Levels - Avicii                                           1:30
4.   Gloria - Mando Diao                              4:00
5.   The Tide - E-Type                                  4:00
6.   Great Balls of Fire - Jerry Lee Lewis         1:45
7.   Thunderstruck - ACDC                          5:00
8.   Asche zu Asche - Rammstein                 4:00
9.   I wanna be sedated - Ramones                  1:30
10. Hollywood hills - Sunrise Avenue          3:30
11. Granen - Vegetarianteatern                   3:00
12. Pump it - Black Eyed Peas                     3:30
13. Just idag är jag stark - Kenta                      3:30
14. Top Gun anthem                                         4:00

 
Det blev faktiskt ett riktigt roligt pass och riktigt jäkla jobbig etapp där i mitten där man bara faktiskt inte kan låta bli att köra allt man har fastän allt man har ska räcka i nio minuter... Har en massa önskelåtar kvar att plocka fram senare...

Och jodå, det kommer komma samma slags upplägg på mina andra pass också!

Känner du för att testa detta så hojta till! Kommer köra detta upplägget ett par veckor framöver iallafall!

4 kommentarer:

  1. Kul grej! Åh, önskar så jag kunde vara med på dina pass. Men är jag uppe några dagar så skall jag helt klart se om det inte går att fixa.
    Kram

    SvaraRadera
  2. JA!!! Gör det, jag kör ju alltid onsdagar och lördagar i kungälv och det hade varit jätteroligt om du ville vara med någon gång! Du är alltid välkommen!
    kram!

    SvaraRadera
  3. Hahaha! Önskar att jag hade upptäckt "Granen" av vegetarianteatern när jag körde mitt tomtespinningpass i julas ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja, den är rolig! Jag körde den på mina julpass i julas. och nu då också. Vi får kolla med dem om de tillåter att du kör den också till jul, jag har fått lite dispans nämligen... men det är ju bara att fjäska med pip-Larsson så går det säkert att ordna! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!