onsdag 8 augusti 2012

ett, två, tre, på det fjärde ska det ske...

på det femte gäller de'...
på det sjätte smäller de'!!!

japp, sitter här och försöker få frukosten att sjunka... väntar på att ge mig ut och promenera/springa lite med den goa hunden... fick så jäkla dåligt samvete igår när jag la ut bullbaksstatusuppdatering på fb och ALLA som hade tränat på dagen typ (iallafall några) tyckte att de var förtjänta av en bulle eller två!

Själv hade jag ju bara suttit och tittat på när några springer fortsominihelvete... och gråtit en smula över något amerikanskt guld vid medaljutdelningen... jo, lite grät jag nog när Jimmy Liberg tog brons i brottning också... (googlade så jag hittade rätt namn!)... och bara den prestationen tyckte jag tydligen var värd tre bullar... du förstår ju själv... det ska springas idag!!!

Snart... men jag är lika svårstartad som en gammal harv till bil... vet att jag inte ens tycker det är roligt längre... aldrig skönt och bara jobbigt... om jag försöker intala mig att det är lite roligt och skönt att springa, då brukar jag vara så jäkla duktig på själva intalandet att förvåningen över hur fel jag hade är som ett hårt slag i magen... och då är det ju ännu jobbigare!

Men, men, dags att tänka positiva tankar... raindrops on roses and whiskers on kittens... bright copper kettles and warm woolen mittens... och köra lite Nike-taktik... just do it! så får det bli, har ju inget att skylla på längre... till och med träningslåtlistan är uppdaterad och offline-grejad så det inte gör något att jag springer i radioskugga...

hade behövt en argsint furir nu som skrek åt mig "kom igen nu din feta hagga!!! rör på fläsket!!!" och som fortsatte sådär tills jag bröt ihop och bara sprang för att visa honom att han hade fel... kanske kunde det bli så att jag vände mig om och skrek tillbaks och bankade lite på honom också, men det är sånt man får ta om man börjar skrika kan jag tycka! någon som känner sig manad?!




4 kommentarer:

  1. går det bra med en Fänrik i svenska armén? ;) /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går så bra så! Graderingen är inte så noga, det är gapandet jag är ute efter! =)

      Radera
    2. Fänrik är högre än korpral. Ville bara framföra det :)/F

      Radera
    3. Är korpral samma som furir? Jag har nollkoll på graderingar! Men tack för informationen! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!