fredag 10 augusti 2012

har ingen bra rubrik, men om du frågar om bilen går bra så nä, det gör den inte!

Inte så vidare värst iallafall! När jag kom till Partille igår så började helt plötsligt min lilla bil låta som ett helt reaplan... avgasröret behöver bytas sa de på verkstan... så det va la roligt!?! Tack och bock för den lilla överraskningen då!

Hur som helst, passet igår var minst lika roligt som vanligt, det där gänget slutar liksom aldrig att överraska!! Igår överraskades det på alla möjliga plan faktiskt! Härligt med alla nya deltagare som kommer för att testa på för första gången och som sedan frågar när man kör mer!

Efter passet och en snabb proteindrinkslunch i loungen stack jag, ja först vägen om verkstan för att få veta varför den lät, bilen alltså, om jag kunde fortsätta köra med den och för att boka tid för fix och trix så den låter sådär snällt och beskedligt som den ska göra igen... sedan åkte jag och handlade lite för farmor innan jag åkte hem till henne och fikade. Tjejsnack, kaffe och bulle... supermysigt!

På kvällen var Fia och jag på Hatten, sommartorsdagar där är ju minst sagt fullknött, mest yngre iofs, men just igår spelade vänner till mig så då var det riktigt roligt att gå dit... grymt drag!!! jäkligt roligt, lite för roligt nästan känns det som idag... mycke dans, mycke rosévin, strålande väder och goda vänner! Härligt!

Lärde mig två viktiga saker igår också...

1. Stilettklackar på trädäck riskerar ganska ofta att kilas ner mellan träplankorna... (detta vet man ju sedan tidigare, men det glömms av i brådrasket av karaktär: "vad ska jag ha på mig"

2. Axelbandslös behå åker av om den knäpps upp... kom inte heller som någon överraskning, avåkandet alltså... uppknäppandet däremot... det var jag inte riktigt beredd på! Men men, hann rädda situationen (inte så mycket att rädda faktiskt) men lyckades inte få knäppt den igen... så det var egentligen en tredje grej jag lärde mig... att det är svårt att knäppa tillbaks anletet på ett graciöst sätt, iallafall, med alkohol i kroppen...

ja jösses... vilken  kväll... tur att det inte är för ofta det är så!!!

Idag blir det soft... tills i eftermiddag, då ska jag hoppa in och köra ett cykelpass i Rollsbo... och sedan blir det soft igen minsann! 

6 kommentarer:

  1. Byta? Äh, be någon du känner svetsa det istället. Funkar (oftast)! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, kan man ta någon random vän sådär eller är det bra om de kan svetsa?! Jag har redan bokat tid och så, det får bli bytt... vet inte om jag känner någon som ger sig i kast med en sådan uppgift faktiskt, men tack för tipset, ska komma ihåg det till nästa gång! (och skriva upp "svetskunnig" på "bra-egenskaper-hos-en-man" listan... om jag hade haft någon sådan lista! :D)

      kram!

      Radera
  2. Hör av dig till mig nästa gång du har bilstrul, sambon har, via vår verkstad, kontakt med många duktiga som kan fixa bilar!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh du är väl alldeles för söt!!! Ska jag absolut komma ihåg att göra! Blir alltid lika villrådig varje gång det händer något med den lilla bilen! Har han bra kontakter på plåtskador också? Och lack?!

      kram

      Radera
  3. Tur att BH:n var amazing iaf, med eller utan axelband ;)
    Var superkul att att springa på dig going!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, visst är den!!! Har du varit och provat?! Framför allt var det tur att det hände typ efter att nästan alla hade gått hem... så det var inte så många som bevittnade fallet!

      Tack detssamma söta du! Borde vi göra oftare!!!
      kram kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!