söndag 30 september 2012

Vilken helg!!!

Ja, den har varit galen, på många sätt!!! Galet uppbokad, galet uppstyrd, galet stressig stundtals, galet tröttsam, galet överraskande i det hänseendet att jag inte var så nervös alls som jag hade befarat att jag skulle vara... men framför allt galet rolig!!! Bandet jag just börjat sjunga med har haft tre spelningar, mina allra första, inget storstilat kanske men dock, två spelningar på Sävedalens Höstmarknad och en på en privatfest igår, alldeles lagom stort för min del... superbra också att det faktiskt var tre spelningar på en och samma gång typ så man inte hann landa emellan utan att det bara var att kliva på scen igen och igen, ta vid där man plockade ihop igår och inte hann bygga upp någon som helst nervositet där emellan... eller så var jag kanske lite nervös, men bara så lite att jag knappt märkte av det... mest kändes det helt naturligt faktiskt, och roligt... sabla roligt... vill igen, och igen!!!

Fast mitt blåmärke på låret vill ha lite semester nu... för fy fan va ont det gör att spela tamburin!!! Eller heter det spela tamburin?! Skit samma vad det heter, slår man en hård sak mot samma ställe på kroppen i sammanlagt 8-10 timmar på mindre än tre dygn så lär det knappast gå omärkt förbi... det kan tex. komma att se ut såhär:

Bredden på blåmärket beror på att jag flyttade runt slaget mot
låret för att liksom sprida smärtan... det gjorde ju så sabla ont att
slå på samma ställe HELA tiden... tryckutjämna tror jag det kallas!

Men vad gör väl det? Det var ju roligt... idag var det lite kallt också... men allra mest roligt! Och... igår kom jag på en superskojig sak... i och med detta... då detta är att jag ibland kan komma att stå på scen och sjunga inför folk... så uppstår ett, för mig, helt nytt shopping behov!!! Helt plötsligt finns det anledning till att kanske köpa sånt där som man kanske annars tänkt att "men NÄR ska jag ha det där på mig?!"!!! Har inte något bra exempel just nu, men jag lovar, det kommer jag att hitta!! Det ger ju ännu en positiv dimension till det hela!


9 kommentarer:

  1. Oh, fy jäklar vilket blåmärke!!! Det måste ju göra skitont?!
    Alla anledningar till glamourshopping är bra...

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det gör det... men det går över och det var sååå värt det!
      Precis vad jag tänkte... glamourshopping är min specialitet, jag har massvis med saker i garderoben jag aldrig använt tidigare, nu finns behovet, det är ju underbart!!! =)
      KRAM!!!

      Radera
  2. Svar
    1. Ja, något så in i hoppsan! Men det går väl över om ett tag, sååå glad att jag bara kör spinning! =)

      Radera
  3. Oj och fy. (men jag måste erkänna att jag också skrattade åt blåmärken. Men bara lite)
    Grattis till era gig och till glamouren i vardagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, det är helt okej att skratta åt blåmärkena... mycke eller lite, det är roligt om man kan glädja! =)
      tackar tackar, ja, det är verkligen en rolig del som tillkommit i livet!!!
      kram!

      Radera
  4. Ett tips kan ju vara att vaddera den biten på låret som du ska slå emot innan spelningen? Typ som ett vulkanskydd eller ännu hårdare rent av? Tips från coachen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanks coach! (who ever you are!) Jag har också tänkt på det där, om man kanske kunde ha en platta eller något... hur gör proffsen liksom?! Det måste ju vara ett jätteproblem!! =) Men nä, vaddering blir det inte på de här låren, de behöver inte breddas alls... även om tanken är god! =)

      Radera
  5. Rocka på baby!

    //Ove

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!