fredag 4 april 2014

det sjukaste hände mig idag


eller egentligen en helt fantastisk sak!



Jag hade ett missat samtal som var från min hemkommun, ringde upp och en studievägledare svarade på rätt bruten svenska att hon hade ringt mig eftersom hon har en elev som är mycket intresserad av sömnad och skräddaryrket. Jag var då tvungen att fråga varifrån hon fått mitt nummer eftersom det var rätt många år sedan jag sydde och då aldrig har varit direkt aktiv med att marknadsföra mig. Visst, en liten enskild firma hade jag, men mer än så var det aldrig. Då visade det sig att hon hade googlat Skräddare i Kungälv och fått upp mitt namn bland några andra och helt sonika ringt.



Önskar jag hade haft en studievägledare som brann så för sitt yrke! Tyvärr kunde jag ju inte bidra med något studiebesök eftersom jag inte alls jobbar med sånt längre mer än ytterst sällan... hur som helst så hade jag inte gjort yrket rättvist, jag är ju bara sömnadskunnig, inte skräddare! Men jag kunde iallafall tipsa om ett par ställen hon kunde höra av sig till! Hoppas och håller alla tummar och tår jag har att den här eleven får komma på ett bra studiebesök och 1, inser att det inte är glamouröst alls 2, ändå brinner för det och satsar stenhårt eller ger sig in på en bättre bana.



Varför det står skrädderi och sömnad när man googlar på mig, det vet jag inte... vet inte heller hur man får bort det... så det får stå kvar... det är nog inte en så vanlig sökning att det stör någon egentligen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!