tisdag 16 juni 2015

Midsommarsnaps!

Javisst, jag satte min igår, stod att det skulle stå och dra i några dygn, det blir nog bra det här!

350cl okryddat brännvin (Brännvin special tog jag)
1 späd rabarberstjälk (+ lite "skal från en väldigt röd fin stjälk för färgens skull)
3 jordgubbar (jag tog frysta men det går säkert bättre med färska!)
½ vaniljstång
1-2krm råsocker

Skär rabarber och jordgubbar i små bitar och dela vaniljstången, häll allt i en burk med lock, skaka  om och låt stå i några dygn, sila genom kaffefilter och häll upp på flaska.

Ser kanske inte så smaskens ut nu, men det blir det...
tror och hoppas jag!


Sjung valfri snapsvisa och skåla!

2 kommentarer:

  1. Låter spännande, berätta gärna sen hur den smakade...
    Just nu är jag apförkyld så det blir kanske ingen snaps till midsommar men en annan gång....
    Kram J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är kanske just snaps du behöver mot din förkylning! Krya på dig!
      kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!